L’Oracle, l’entrega

L’Oracle ens parla d’un moviment còsmic, una força de Vida que ens transcendeix, un ordre natural i diví que ens demana humilitat i acceptació. És un moviment que funciona com una neteja profunda de tot allò que pot estar estanyant, de les creences, patrons, hàbits que ens impedeixen avançar, de les emocions i pensaments tòxics que ens bloquegen. Si hem sentit caos en les nostres vides, l’Oracle ens demana que col·laborem en la neteja còsmica, en comptes de resistir-nos-hi. Col·laborar-hi impli-ca ocupar-nos de la nostra part: discernir el que s’ha de llençar, deixar anar el que ja no ens dona ale-gria, el que ja no ens pertany i que està impedint la circulació d’energia vital. Implica, potser, re visi-tar el passat, amb molta compassió i amor propi, per recuperar alguna part de nosaltres que es pot haver quedat enrere, bloquejada en alguna situació que ens va fer mal. I implica reconèixer la força de la Vida que actua més enllà de la nostra voluntat – en els cicles, en la naturalesa, en l’Univers, – i ser-li devots , rendir-nos i fluir amb ella. Sintonitzar la nostra voluntat amb aquest poder més gran és un acte d’humilitat que ens enforteix, i un acte alliberador que ens retorna la nostra essència. Aquí és on resideix la verdadera Autonomia.

Creixem més enllà d’una actitud infantil de carència i dependència que pauta la nostra forma d’estar en el món, la nostra forma de vincular-nos. Creixem per la consciència que podem auto sostenir-nos i ja no hem d’estar en la vida com eterns infants desemparats que sabotegen els nostres projectes i relacions. Justament perquè sortim de la polaritat de l’omnipotència quan ens rendim a la força de la Vida que ens a travessa, quan ens entreguem totalment al moviment còsmic que ve contrariar allò que creiem que volem, però que, en el fons, ve sempre per donar-nos allò que realment necessitem. El do concedit amb aquest acte d’entrega i de confiança és una consciència de Plenitud.

És com una bretxa que s’obre perquè puguem començar a sentir abundància en les nostres vides. Una abundància real, basada en la connexió amb la Vida, quan desistim d’anar contra la marea, quan parem de xapotejar fins a l’exhaustió en sentiments d’escassetat. Recuperant la força de la pròpia Autonomia i d’una sensació de Plenitud, alguna cosa dins nostre pot tornar a suavitzar-se, a obrir-se. Podem permetre que es derroquin els murs i que caiguin les màscares que ja no necessitem per prote-gir-nos i aconseguir una autèntica connexió amb tot el que tenim al nostre voltant. En aquest estat d’obertura, la Vida podrà trobar-nos i podrà estimar-nos. En aquest estat d’obertura estarem prepa-rats per rebre-La.

 

Oracles
The lover and the beloved, Rumi Oracle, Alana Fairchild
Gates of Heaven, Kuan Yin Oracle, Alana Fairchild
The dance of the planets, Journey of love, Alana Fairchild
La oración, Archangel Michael, Doreen Virtue
Divine Order, Magdalene Oracle, Toni Salerno
Karmic Grace, Crystal Mandala Oracle, Alana Fairchild
Princess Charming, Soulful Woman, Shushann Movsessian and Gemma Summers

 

L’Oracle
A l’Antiguitat consultar l’Oracle era un acte natural de buscar orientació, perquè pels antics la relació amb el misteri era natural – els seus déus i deesses els ajudaven a donar sentit a l’inexplicable i un cert ordre al caos propi de l’existència humana.
Avui dia, l’idea que tenim d’espiritualitat, la nostra relació amb el que ens transcendeix, està plena d’ambigüitats i d’un escepticisme que emmascara la nostra eterna por del desconegut.
En els meus processos d’experimentació com a art terapeuta he descobert en els Oracles una eina de gran riquesa i potencial – a nivell terapèutic, creatiu, lúdic i espiritual – i he creat aquest projecte per a treballar amb l’Oracle a partir de mètodes art terapèutics.

És un recurs que vinc explorant en aquests últims anys i que és font de nutrient i inspiració i, en aquest sentit, em proposo compartir-lo de manera més àmplia, més enllà de l’espai de les meves consultes i tallers.
Així, mensualment, comparteixo un text escrit a partir d’un missatge de l’Oracle per tots nosaltres. Un text resultant d’un procés creatiu en què les imatges, els mites, els símbols de diferents cartes es transformen en paraula. No pretenen «endevinar» res, sinó inspirar cadascú de nosaltres en la creació del seu futur.

És un projecte experimental, que es construeix de forma orgànica.
Un projecte per a compartir la inspiració de l’Oracle i el seu potencial sanador i creatiu.
Per anar reconciliant les ambigüitats, internes i externes, i les meves pròpies resistències sobre el que és un Oracle.
I per a seguir experimentant i investigant les fronteres de l’artístic, del misteri, de l’atzar, de la intuïció, de la comunicació. D’allò que és la consciència compartida on tots estem d’alguna manera connectats, i en què les accions d’un tenen repercussions que ens afecten a tots.

 

Pintura de Simon Kenny

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Vera Sofia Palma Paulino .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios Ptisp.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.